Waarom

Waarom we de dingen doen die we doen?

Impekt wil bijdragen aan een samenleving waarin iedereen uitgenodigd wordt om mee te doen. Vooral als dat op eigen kracht niet lukt. Een samenleving waarin mensen weer durven te dromen. En waarbij passie en talent leidend zijn.

Impekt ziet hierin voor zichzelf een verbindende en helpende rol. Impekt wil het verschil maken.

Impekt gaat er vanuit dat iedereen dromen heeft en over talenten beschikt. Je kunt ze inzetten om jouw leven een positieve wending te geven. De droom is er al je hoeft ‘m alleen maar te realiseren.

‘Volg je dromen, ze wijzen je de weg’

Wie

Voor wie we de dingen doen?

Impekt is er voor iedereen die hulp nodig heeft om in contact te komen met zijn passie, talenten en dromen. Om van daaruit op zoek te gaan naar wat er voor nodig is om dromen te realiseren.

Impekt is er voor iedereen die hulp nodig heeft om vooruit te komen of op een andere manier te naar zijn situatie kijken. En voor iedereen die zelf de regie wil hervinden.

Impekt helpt belemmeringen weg te nemen, schetst nieuwe perspectieven en brengt je in contact met datgene wat voor jou écht telt, zodat jij de regie weer kan pakken. Ben je of ken je iemand die hulp kan gebruiken bij de realisatie van zijn of haar dromen? Neem dan gerust contact op!

‘Ontdek de maker in jezelf door je droom te volgen’

Prettig kennis te maken