Waarom

Waarom we de dingen doen die we doen?

Vanuit IMPEKT willen we bijdragen aan een samenleving waarin iedereen uitgenodigd wordt om mee te doen. Vooral als dat op eigen kracht even niet lukt. Een samenleving waarin mensen durven te dromen. En waarbij passie en talent voorop staan.

Bij IMPEKT gaan we er vanuit dat iedereen dromen heeft en over talenten beschikt. We gaan je helpen om je talent in te zetten om jouw leven een positieve wending te geven. Jouw passie en talent kan ook weer helpen bij de droom van anderen. Met IMPEKT willen we het verschil maken. We willen mensen met elkaar verbinden. En met elkaar dromen realiseren.

‘Volg je dromen, ze wijzen je de weg’

Wie

Voor wie we de dingen doen?

IMPEKT is er voor jou als je hulp nodig hebt om in contact te komen met je passie en talenten. Om vooruit te komen of om op een andere manier naar je situatie te gaan kijken. Het kan hierbij gaan om je eigen droom maar ook om die van iemand anders of van de organisatie of het intiatief waarvoor je werkt. We helpen je om de regie te pakken. We lopen een stukje met je mee en jij bepaalt welke kant je op gaat.

Samen brengen we nieuwe perspectieven aan; wat telt nou écht voor jou? Welke stappen kun je zelf zetten en wat heb je daarbij nodig?

Ben je of ken je iemand die hulp kan gebruiken bij de realisatie van zijn of haar dromen? Neem dan gerust contact op!

‘Ontdek de maker in jezelf door je droom te volgen’

Prettig kennis te maken