Kennismaken

Prettig kennis te maken

Mijn naam is Marc Smulders, ik ben getrouwd en vader van 2 zoons. Ik heb zelf inmiddels een behoorlijke ‘reis’ afgelegd in het leven. Ik heb een persoonlijk verhaal wat ik graag deel en Impekt is mijn droom.

Het is spannend om mijn droom te volgen maar ik vertrouw op mijn skills, ervaring en mijn netwerk om mijn droom waar te maken. Bovendien heeft Impekt alles in huis om mij hierbij te helpen.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de opvang van en zorg voor kwetsbare mensen zie ik mezelf als bouwer en maker, maar vooral ook als verbinder.

Ik spreek en begrijp de taal van de straat en van organisaties. Dat iedereen erbij hoort en meedoet in de samenleving vind ik belangrijk en dat mensen zelf de regie hebben.

Ik heb een uitgesproken visie over duurzaam samenleven, maatschappelijke verhoudingen en de kracht van herstelverhalen in het bijzonder. Ik zie dat we aan het begin staan van een nieuwe emancipatiebeweging.

Contact

Contact

Ben je of ken je iemand met een droom? Wil je het verschil maken? Dicht bij je doelstelling blijven? En lukt je dat niet op eigen kracht?

Wil je samenwerken, informatie of ben je gewoon geïnteresseerd?

Neem dan gerust contact op met Impekt. Dan kan via het contactformulier, via de mail of telefonisch.

IMPEKT
Marc Smulders
St. Willibrordstraat 22
5056 HV Berkel-Enschot
T 06 11 28 95 93
marc@impekt.nl
KvK 71128352
BTW NL152590353B01