Kennismaken

Prettig kennis te maken

Mijn naam is Marc Smulders, ik ben getrouwd en vader van 2 zoons. Ik heb zelf inmiddels een behoorlijke ‘reis’ afgelegd in het leven. Ik heb een persoonlijk verhaal wat ik graag deel en IMPEKT is mijn droom.

Het is spannend om mijn droom te volgen. Ik vertrouw op mijn skills en ervaring om mijn droom waar te maken. Daarnaast vraag ik mijn netwerk regelmatig om mij hierbij te helpen.

Door meer dan 20 jaar ervaring met zorg voor kwetsbare mensen heb ik een uitgesproken visie op duurzaam samenleven en op maatschappelijke verhoudingen ontwikkeld.  Ik spreek en begrijp de taal van de straat en van organisaties. Ik vind het belangrijk dat iedereen erbij hoort, meedoet en dat mensen zelf de regie hebben. En ik vind dat iedereen een verhaal heeft wat gehoord  mag worden.

Ik zie mezelf als bouwer en maker, maar vooral ook als verbinder. En buiten een dromer ben ik vooral een doener en hou ik van aanpakken. De laatste jaren ontwikkel ik mezelf steeds meer als ondernemer…

Toen ik met IMPEKT startte heb ik me voorgenomen om trouw aan mijn droom te blijven en te zoeken naar energie die daarbij helpt. Hierdoor heb ik tot nu toe steeds de beweging vooruit kunnen maken…

Contact

Contact

Ben je of ken je iemand met een droom? Wil je het verschil maken? En lukt je dat niet op eigen kracht?

Wil je samenwerken, informatie of ben je gewoon geïnteresseerd?

Neem dan gerust contact op met Impekt. Dan kan via het contactformulier, via de mail of telefonisch.

IMPEKT
Marc Smulders
St. Willibrordstraat 22
5056 HV Berkel-Enschot
T 06 11 28 95 93
marc@impekt.nl
KvK 84777001
BTW NL863363386B01