Hoe

Hoe we de dingen doen?

Droomruimte

We gaan op de eerste plaats op zoek naar jouw verhaal, jouw dromen of misschien wel datgene wat je op dit moment tegenhoudt om je dromen waar te maken. Daarom willen we je graag treffen. Wanneer je contact met ons opneemt gaan we samen op zoek naar een geschikte ontmoetingsplek. Dat kan een plek bij jou in de buurt zijn, maar het kan ook online als dat voor jou beter past. Samen gaan we verkennen wat Impekt voor jou kan doen.

Wat

Wat we doen

Dromen vangen

Impekt brengt samen met jou je droom op persoonlijke, creatieve en onorthodoxe wijze in beeld. De maker gebruikt hiervoor zijn of haar ervaring, creativiteit en vakkennis. Onderdeel van de werkwijze is dat je je droom ook vastlegt zodat je er later nog op terug kan grijpen.

Dromen realiseren

Als de droom ‘gevangen’ is kan je ‘droomreis’ beginnen. Hoe lang de reis duurt en waarheen die leidt is afhankelijk van je droom en de beschikbaarheid van tijd en middelen. Impekt helpt en adviseert hierbij.

Leren van elkaar, van het proces en van het systeem

Impekt wil je graag een betekenisvolle ervaring meegeven en vraagt je om deze vast te leggen en te delen zodat ook anderen ervan kunnen leren. Ook leren van fouten en van elkaar is belangrijk en helpt om zicht te krijgen op wat goed ging en wat beter kan.

Terugkijken en vervolg

Terugkijken hoort bij leren. Impekt vraagt je om na een tijdje samen terug te kijken. Ook omdat tijd van invloed is op de ervaren ‘impekt’. En natuurlijk wil Impekt graag weten hoe het na een tijdje met je gaat met je droom en wat ervan is geworden.

Maatschappelijke verantwoording

Impekt vindt het belangrijk om verantwoording af te leggen voor het besteden van publieke middelen. Jouw persoonlijke ontwikkeling en je tevredenheid met het behaalde resultaat zijn hierbij bepalend. Impekt zal je hiernaar vragen. Daarnaast stellen opdrachtgevers ook voorwaarden als het gaat om verantwoording van middelen.

Prettig kennis te maken